20 iulie 2006

Shop till you drop

Ce poveşti inventate, tată, să vezi realitatea ce imaginaţie are!

Era casier, car'vas'zică, la ASDA, lanţ de magazine la britanici, a se vedea poza. Stătea băiatu' la casă, dădea restul, băga productele-n pungi şi sporovăia cu colegu': Că, de când n-ai mai pus-o... da' un fum nu mai tragem şi noi... face12.45, doamnă, mai poftiţi... alea-alea. Prin difuzoare muzică, casa face piu-piu-vruuum, colegul deapănă înainte o melopee cu o blondă cu cercel în nas întâlnită sîmbătă-n bar, ceva bâzâie monoton ca o periuţă de dinţi electrică. "Să vezi că e unu-n spate care probează vreuna". Din când în când câte un cărucior cu produse scârţăie, o mamă-şi strigă odrasla, casa piuie şi vurrruie încontinuu, bâzâitul pare ca se apropie, cineva tot oftează. Colegu-i dă înainte cu amănunte picante de la partida cu blonda, “să vezi cum am pus-o, şi tot ofta şi striga, şi aoleo, şi că să vezi cum mai gemea belciugata...” Difuzoarele cântă, casa piu-piu şi vrrrum, bâzâitul-bâzâie, tâmpitu' de coleg o tot imită pe aia cum gemea şi ofta...

-Termina mă, idiotule, că se uită lumea la tine!

-Da' ce-ai, frate, cu mine că nu fac nimic!

Abia acum îşi dă seama că, pe sub vocea colegului, gâfâitul se aude foarte distinct. Până să reacţioneze, peste raftul din faţă se prăvale o gospodină. În cădere se loveşte la cap şi leşina. Băiatu' cheamă Salvarea.

Nu mai vorbeşte nimeni, casa nu mai piuie, copii nu mai aleargă. Numai difuzoarele bagă-nainte cu muzica, “ce ştiu ele?” şi, stingher, se aude bâzâitul de la periuţa de dinţi, “dobitocu' o fi lăsat-o deschisă”. Atât. Vine Salvarea, lumea e îndepărtată, paramedicii îşi fac treaba, o suie pe targă şi o duc la spital. Colegul a oprit difuzoarele, nici bâzâitul nu se mai aude. Încep să comenteze intâmplarea.

___________

După radiografie şi o noapte de observaţie, gospodina de 33 de ani este externată primind o pungă. Înăuntru se afla perechea de “Ann Summers battery-operated Passion Pants” pe care o puteţi vedea aici. Chiloţeii negrii din imitaţie de piele pe care îi purtase la magazin, deţineau din construcţie în zona de... Miţi (ca să zic aşa) o sărăcie cu vibraţii care o băgase-n boală. Atît de mult încât leşinase peste rafturi.

Minte “The Sun” în articolul asta, mint şi eu


Comentarii:
Ca sa vezi unde duce excesul de lipsa...timpului...deh, incerca femeia sa impace si capra (pozitia?!)si (ciorba de) varza!
Am o sugestie si trei intrebari:
Sugestia: ma gandesc ca titlul putea foarte bine sa fie "Sex-shop till you drop" (da' never mind!)
Si acu' intrebarile:
1. chestia mica si..."putin mov" banuiesc ca a fost scoasa din... contextul bikinilor
2. unde se pun bateriile?
3. pana ne emancipam si noi in Romania, ai putea afla daca Ann Summers asta primeste si comenzi on line?
Multumesc anticipat.
 
ce ma intreb eu e cum iti vine sa te duci la shopping cand ti-e a te f...
Ori stai locului si-ti faci pofta ce-ai poftit-o, ori cumperi varza si sapun ca-i musai si dup-aia iti vezi de treaba. De-aia zic ca a imbina placutul cu utilul asaaa... cand ti se nazare, nu e eficient.
 
Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]





<< Pagina de pornire

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Abonați-vă la Postări [Atom]